Contabilitate Bucuresti

Fonduri Europene

Contabilitate Bucuresti contabilitate_bucurestidispune de o echipa de specialisti dornici si pregatiti sa va ofere solutiile noastre, sprijinindu-va prin serviciile de consultanta pentru obtinerea de fonduri europene prin programele aferente. Din experienta am constatat ca obtinerea de fonduri nerambursabile reprezintă o arie de interes pentru multe companii dar este greu de înțeles si consumatoare de resurse pentru clientii nostri, motiv pentru care venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu experienta, profesionalismul si competenta consultantilor nostri.

Servicii de contabilitate, contabilitate Bucuresti, servicii pentru companii care au accesat sau doresc sa acceseze fonduri Europene.

Indentificam si apoi fructificam cele mai bune oportunitati de finantare pentru investitia companiei pe care o detineti. Echipele noastre  vor identifica posibilitatile concrete de finantare adecvate proiectului, vor elaboreaza documentatia corespunzatoare pentru aplicarea cererii de finantare si documentatia ulterioara, sprijinindu-va pana la obtinerea efectiva a fondurilor nerambursabile.

Serviciile noastre de consultanta in obtinerea de fonduri nerambursabile se adreseaza atat intreprinzatorilor privati, cat si institutiilor publice. Indiferent ca va doriti consultanta pentru un proiect nou care urmeaza a fi aplicat sau pentru un proiect care a fost aplicat deja, consultantii nostri sunt dornici si pregatiti sa vina in sprijinul dumneavoastra.