Contabilitate Bucuresti

Confidentialitate

Prezenta Politică are scopul de a vă informa cu privire la drepturile și libertățile pe care le puteți exercita în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc în momentul utilizării site-ului www.avecont.ro

Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor sunt: office@avecont.ro sau la adresa poștală a companiei care se regasește la secțiunea contact.

În calitate de persoană afectată de activitatea de prelucrare a datelor, beneficiați de următoarele drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal, în conformitate cu prevederile legale:

– Drept de acces
– Drept de rectificare și ștergere
– Dreptul la restricționarea prelucrării
– Dreptul la opoziție

În plus, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere având ca obiect prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

Cum prelucrăm datele cu caracter personal colectate în cadrul acestui site:

Avecont Solutions SRL prelucrează datele cu caracter personal introduse de dumneavoastră în cadrul site-ului, datele trimise automat de către browser-ul cu care vizualizați acest site web sau datele colectate de catre site în timpului vizitei sunt colectate automat de sistemele noastre informatice sau siteme de analiză ale terților (Companii partenere Avecont Solutions SRL) și sunt folosite de catre Avecont Solutions SRL în scopuri de informare in legatură cu cererile pe care le lansați în cadrul site-ului și în scopuri de publicitate. Datele introduse in cadrul site-ului sunt prelucrate la nivel de companie dar pot fi vizualizate sau manipulate de terți (Companii partenere Avecont Solutions SRL) în scopuri de mentenanță a sistemelor de calcul, arhivare, prelucrări specifice tehnologiei informației și în scopuri de analiză și publicitate.